Skip to content

Cramo - logotype

Tervetuloa suomalaiseen Cramoon!

Meiltä Cramolla voit vuokrata koneita ja laitteita, nosto-, siirto- ja telinekalustoa, maanrakennuskoneita sekä työmaatiloja. Voit myös käyttää muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palvelujamme.

Vuokrauspalvelumme kattavat kartoituksen, suunnittelun, toimitukset, asennukset ja huollon. Tarvittaessa järjestämme ympärivuorokautisen päivystyksen.

Monipuolisiin työmaapalveluihimme kuuluu muun muassa sähköistys-, valaistus-, lämmitys- ja julkisivupalvelut, työmaatilapalvelut, kosteudenhallinta- ja kuivauspalvelut, pölyntorjunta, ilmatiiviyspalvelut, Cramo Control -valvontaratkaisut sekä Cramo Safety -työturvallisuusratkaisut.

Tutustuthan uuteen Reilu Hinta -hinnoittelumalliimme.

Etsi tuote


ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT

Tavoitteenamme on mainio päivä työmaalla. Asiakkaidemme kokemukset ja mielipiteet ovat meille erittäin tärkeitä. Tästä syystä keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta. Suositteluindeksi (NPS) on kansainvälisesti tunnettu ja laajasti käytetty asiakaskokemuksen mittari. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat. Luku kertoo edellisen kuukauden tilanteen.
Cramo Asiakasedustaja
Osoite: Cramo Finland Oy| Kalliosolantie 2, FI-01740 Vantaa | Puhelin: +358 10 661 10